skriv torka!

vad vill ni läsa om här på bloggen?
kom med förslag!


Lojsta hed!

ett ställe jag skulle vilja åka till är Lojsta Hed. det är en russ park på gotland. där russen är halvvilda. dom går i jätte hagar, utan grimmor och är inte inridna/körda. flocken är består av ca 50 ston, och när föl kommer till är det nästan 80 hästar i flocken. skulle vara jätte kul att åka på en sån guidad tur på lojsta hed!

samtliga bilder är lånade av http://lojstahedrussen.se



 



/sandra

jag lever!

jag vet jag har inte varit så aktiv nu på ett tag. men DM gick så där ute i terrängen ;) menmen.
sen drar jag till sara och hänger med henne på start fälttävlan på sämsholm på söndag. och om vädret tillåter så åker jag och en kompis till lidköping, båtgården och badar med hästarna :)

/sandra

snart DM bara en natt kvar..

nu har jag ridit hot shot och fick en trevlig överraskning, ska inte rida -07 pogramet utan -97 så har tränat på fel
-.- och jag kan inte det andra än :s haha aja får väl se hur det går :) men det blir inga knoppar imorn hann inte göra några ^^
här kommer bilder på nala :)





/sandra

Ad Astar Per Aspera



/sandra

9/7 2010

igår fick missan skor på sig och nu ska vi se om det hjälper. men jag tyckte redan på kvällen att hon gick mkt bättre så det är bara att hoppas på det bästa :)

idag ska även hunden Nala komma och vi ska vara hund vakt när dom åker på saras konf. :) ska bli kul med hund i huset igen :D bilder kommer komma sen :)
imorn är det tävling i ljuslingsbacken kunde som tur var ändra till p80 DM :) annars hade jag missat det igen ^^
har även bestämt att INTE galopper på fram ridningen för hon brunstar och då vägrar hon lyssna på skänkeln xd och hon blir jätte stel efter galoppen .


 

/sandra


bilder från göta :)

här kommer några bilder från göta,
(lånade från Elina)
















/sandra

ang missans framtid.

missan har ju som sagt fång. hon går på medecin men så fort det har gått 10 dagar och vi slutar med medecinen så går hon illa iaf :(

men om vi har tur så kan det vara att hon ömmar, leif ska komma och sko henne på torsdag och vi hoppas på att hon blir bättre, men om hon inte blir bättre så finns det bara en utväg... att ta bort henne!
jag vill förstås inte detta men hur snällt är det mot hästen om den ska få gå på medecin resten av sitt liv?
fast den som blir mest ledsen är varken jag elr mamma, det är nog Moa.
missan är ju ändå hennes första "egna" häst. den hästen som hon kan hålla på utan att jag måste rida den elr att jag ska ut och tävla på den. och moa lärde sig att galoppera på missan. tänkte ta och berätta lite om missan och min karriär.

jag bärjade rida missan som 7 åring. för robin red då Barney. då var hon världens segaste häst.

när vi kom upp och började tävla hängde vi inte med i tiderna. för missan kunde ingen dressyr och var som sagt seg. så att svänga snabbt fanns inte i hennes värld. men så bytte vi bett och tog bort nosremmen, då blev det fart på henne och vi kom ofta hem med en blå gul rosett, till slut kom vi upp i LB, men vintern 08 vrickade hon sig ordentligt. och skadan tog ganska lång tid att läka. men till slut var vi fit for fight igen, och vi startade våran första regionala tsm. kommer ihåg tävlingen som om den var igår. noll fel i Lc och noll fel i LB med vinst. samt MHPC kval i LB 57 i stil, men den tävlingen blev vår sista, för endast ngn vecka efter fick du fång, och blev stående ett bra tag. efterdet har inte jag ridit dej. alltså var det nästan ett år sedan jag satt på dej sist <3

  
 

 




/sandra

tävlings resultat göta RF 4/7 2010

precis kommit hem från göta :) här kmr resultaten:

LB bed. A:0. 0 fel. på fram ridningen funkade ignenting så trodde att det skulle gå skit, men som vanligt så ställer Hot Shot upp :) trean hoppade hon typ stilla stående pga hon hade inte ngn fart, och hon typ sakta va mellan sjuan och åttan ;) men det gick vägen och tiden räckte till en hedrande andra plats <3 

LB bed. A:0/A:0 (MHPC kval)  8/-. hon var jätte fin dock föll det två bommar. trean som var en oxer. hon tog bettet och bara sprang, andra bommen var i komb. hon ko in för kort. men duktig iaf <3
stilpoäng: 41 -4 på rivningar, tot. 37 p.

bilder kmr snart

på vägen hem stannade vi och åt på ratt ugglan, och när vi ätit färdigt så fick moa syn på godis bolaget. en godis affär med ca 200 olika sorter. så vi gick in där och köpte lite, :)




/sandra

Jordgubbens dag

Sitter nu på vara utomhus bad och steker i solen. Kl 3 är det kröning vill miss jordgubbe. Och det ska vi inte missa :) sen när jag kommer hem ska jag rida hot shot, putsa grejjor, och knoppa poniin. Samt ha en stäng med Barney :) /sandra

2/7 2010

nu har vi ridit Barney och Hot Shot. barney var en aning pigg. och han känns inte halt över huvud taget :s haha. och hottan såg lugn och fin ut. det blev en skritt  tur i ca en timme. härligt.
igår hoppade jag även hottan, var ngt stark men hon hoppade riktigt bra, med kraft i bak benen :) så nu känns det bra inför helgen <3 det blir LB/LB (mhpc kval) nu är jag taggad...

imorn ska man även åka in till jordgubbens dag i vara. Elina är ju kandidat till miss jordgubbe, och det får man ju inte missa ;) och ni har väl röstat på henne? :)
hot Shot ska få gå en lugn runda imorn och barney får ju.. ja skritta ^^

nu har jag äntligen fått tummen ur röven och skrivit ut bilder till två bilders ramen. dessa kort blev det.







/sandra

1/7 2010

sen idag så ska jag åka till maria och blistra sjuklingen :) sen blir det hem och rida hot shot, blir kanske lite galopp träning på vägen :) men får se hur hon känns. ^^ går kanske ut en sväng med barney, får se om han har ont i benet ifall blistringen verkar så mkt på honom :)



/sandra