30/6 2010

idag så har jag gått med barney tänkte ta och berätta lite mer om barneys skada ^^

barney har ju som sagt sträckt sig i bogen. så nu ska jag ut och skritta honom två ggr om dagen. samt lnimentera före och efter skritt turen. sen efter ska jag även stretcha (?) honom. detta ska göras i ungefär två veckors tid, sen ska han på "återbesök" hos massören :) så vi får hoppas att det är bättre då annars blir det att ta ut vetrinären.

idag har jag även ridit hot shot.
jag har ju inte skrivit om missan på ett tag, men hon fick ju fång direkt efter vi slutat med medecinen. och nu går hon illa igen. men vi ska sko henne med sulor under för hon ömmar jätte mkt. så vi får se hur det går med henne :)

ska gå med barney en sväng till sen ikväll :)




/sandra

Massage och ridning med elina

Tar detta fort för Bloggar från mobilen . Men idag var vi hos elina och Barney fick massage. Det visade sig att han hade sträckt sig i bogen. Antagligen i trollhättan förra helgen. Så nu ska jag ha med honom två ggr om dagen. Medans Barney fick massage så red jag hot shot med elina. Lite i backar. Hon var riktigt fin :) /Sandra

23/6 2010

idag har jag hoppat Hot Shot lite, hon var lite spänd i traven men när jag väl börjde hoppa var hon hur lugn som helst :) hoppade en studds med 4 hinder och ett smal hinder på ca 1m :) riktigt nöjd <3
barney red jag sen lite dressyr elr ja i galoppen jobbade jag honom sen fick han gå lite som han ville ^^

imorn är det dressyr träning för carina. jag rider barney och Elina rider Hot Shot. sen efter träningen ska jag med Elina hem. för vi ska till Liseberg på fredag :D ska bli riktigt kul :) <3
är även anmäld till göta, för mhpc (mountien horse ponny cup) på Hot Shot Lb/Lb (tror jag?) ;) och jag är även anmäld till ljuslingsbacken DM fält. med barney. då ska även Elina förhoppnings vis starta Hot Shot p70 :D
gammal bild på mig och Elina


/sandra

nu är jag trött i armarna...

pga jag har tömt hela trazzels box. vilket inte var det enklaste med tanke på att han bor som gris! men nu blev det fint igen och är nöjd med resultatet :) idag har jag även suttit och tittat igenom alla låtar på mobilen.
med den nya mobilen fick man med play now plus. en nyare variant för play now. men iaf så kunde man låsa upp ca 1000 låtar, vilket jag gjorde för det var blandat med gammalt som nytt, kända som okända artister. men jag får inte radera de låtar jag inte vill ha förens pappa kollat igenom alla. ifall han ville ha nån -.- och robin ville också ha några xd så jag får dras med dom låtarna ett långt tag fram över ^^ haha.
men snart måste jag nog gå till sängs. ska upp i tid imorn. ska hoppa Hot Shot lite studs och så :) och mamma, pappa, robin och moa ska på kvälls race kl 15 (robin och pappa ska köra) ;)


22/6 -10

igår släppte vi ut Trazzel en liten stund på kvällen. han har stått inne pga han fått fång och missan har också fått det. men hennes har blivit värre så hon står på smärtstillande igen. och misan var ute i går kväll hon hade smitit ut från boxen under natten och ätit massa pellets och betfor samt havre, hon har sprungit ute i hagen vilket inte är bra för hovarna dessutom är hon jätte tjock nu bara för det xd men som sagt så var trazzel ute lite  men han var inte rolig att kolla på för han bara sprang. men när vi släpper ut missan så kommer det bli roligare då ska jag allt filma och sedan lägga in här på bloggen (om mobilen har rätt pogram)

igår fick jag även ny mobil :D en sony ericsson w595 svart och röd. jag behövde verkligen en ny. min förra pajade med laddningen så jag fick byta till den LG mobillen som pappa fick med när han köpte sin elr rättare sagt en skit mobil hade jag under ca 3 månaders tid -.-

idag så blir det skritt tur på barney och lugn skritt, trav och galopp tur på Hot Shot :)


/sandra

resultat från THFK

här kommer resultaten från igår :)

dressyren gick bra 111p 66,7 straff %?

hoppningen nolla

terrängen ett stop 20 straff och tidsfel på 9,6. 15 sek innan jag släpps så ramlar ryttaren innan mig av och får hjärn skakning så dom stannar tävlingen, så jag hoppar av och får ta det lugnt i en halv timme. han som stog i starten säger ca 7 min. kvar till start så jag hoppar upp och spänner sadeljorden hinner trava bort till fram hoppningen när han skriker 3 MIN TILL START, så jag fick vackert rida bort till start utan fram ridning. han stog emot mot första och andra hindret sen var det en lång backe upp och trean kom väldigt fort, han lyckades kravla sig över den men sen nått galopp språng bakom tvär stannar han mitt i banan :o och vill vända till baka när jag väl fått honom i trav så kom fyran snabbt på och han kunde inte komme över, men efter femman var han helt vanlig

mamma sa att hans muskler inte var varma nog och efter den backen så orka han inte. det var hans sätt att säga att han inte ville vara med mer. men stoppet var inte barneys elr mitt fel det var han i startens fel!!!



/sandra

19/6 -10

i onsdags åkte jag till sara, drf har det varit tomt på bloggen :) i torsdags varr vi och på jonslunds badet och jag har fått en sån där go' bränna som svider -.-' men kul var det, tack för dagen :D
i fredags fick jag rida Allan, en travare. det var riktigt kul :) på kvällen åkte jag, mamma, pappa och Moa till Axvalla. för Elinas sysyter mikaela skulle få ta emot pris. för månadens häst :)

imorn är det tävling i trollhättan på barney p80 :) så det blir först en uteritt och sen när jag kommer tillbaka rider jag igenom pogramet på barney :) på Hot Shot blir det en lång ritt ute :)

packat och klart

så nu är det färdig packat, har fått bilderna nu men jag gör ett bildspel istället och när det är klart får ni se alla bilder ;) men här kommer en, på det misslyckade hoppet i omhoppningen i Lb :)
SNÄLL HÄST !!!!



sommarlooov

idag är ju lagom rolig dag, för det första är det första dagen på sommar lovet, men det är inget sommar väder. för utanför fönstret blåser det halv storm -.- och då måste jag ut och rida i detta vädret, dressyr dessutom på båda ^^ men aja ska dom vara lugna och säkra imorn på avslutningen så är det väl bara att gå ut sen.
har fortfarande inte fått bilderna men hoppas på att få dom under helgen ^^. men jag var så fräck att jag tog de bilder som Elina lagt upp på sin blogg ;)

och som sagt är det ju avslutningen på rid skolan imorn och jag ska faktiskt delta i väldigt många saker :) ska bli väldigt kul för det är liten blandade grejjer båda hästarna får göra. och Elina ska rida Hot Shot.

ska även anmäla mig till Trollhättan nästa helg. fälttävlan på barney p80. jag gillar inte deras bana direkt men det är bra för Barney att gå på en lite mer "svår" bana, men det var lite roliga hinder där ^^ på tal om fälttävlan så är jennifer aleryd - o'mallie och sara andersson - sörbys thilly i ljuslingsbacken och är med på deras start fälttävlan :) lycka till tjejer :)
(bilden är tagen från sara)              (bilden är tagen från elina)
  

(alla bilder nedanför är tagna från elina)











snart sommarlov :)

sry för jag inte uppdaterat på ett tag nu men hinner knappt ^^ lovar att under sommarlovet kommer jag vara mer aktiv på bloggen :) igår när och Moa var ute och red var mamma och pappa i vara och skulle hitta en ny boxer till TV:en men istället köpte dom en helt ny TV :o haha.
tror det är en sån som på bilden ^^ inte så haj pöå det där ;)


i söndags var det ju tävling här kommer resultaten

Lc: 0/0, hur fin som helst, mkt lugn och säker. i omhoppningen var hon svängbar som tusan :) tiden räckte till en vinst <3

stilhoppning (Lc):
43p. är helt paff har aldrig ridit så fint :s poängen räckte till en vins <3

Lb: 0/4 hon blev väldigt pigg, men vi rev bara ett även fast hon och jag slarvade rätt mkt ^^ men jätte nöjd <3

bilder kommer ngn annan dag när jag fått dem av Elina
har äntligen fått upp tavlor/rosetter i rummet :)

idag sen är det dressyr/kadrilj träning :) elina rider Hot Shot och jag rider barney. rider dessutom på pessoa bettet han blir så stark med vanligt och han har ju massa hästar att springa ikapp ^^



/sandra

shoppning tur i borås.

precis kommit hem från en shoppning tur i borås knalleland :) detta fick följa med hem

  • 2 par boots hööks 169 kr/par
  • ridhandskar med nät hööks 99 kr
  • ridbyxor helskodda hööks 399 kr (special erbjudamde)
                       
  • make-up cleansing wipws cubus 52 kr                  
  • 2 st nagellack svart/gul cubus rea två för 39 kr
  • nosludd text stor & stark ecohallen 35 kr  
  • äkts silver örhängen till nya hålet ängelberekts guld? 100 kr

ja det tror jag var allt :)
idag får båda stå, hinner ju inte rida ^^ i helgen är det tävlingar i vara, ska vara banfunktionär på lördag (A + B ponny hoppningen) och på söndag tävlar jag Hot Shot Lc/Lb :)


 


1/6 -10

ska snart gå ut och rida men just nu sitter jag barn vakt åt Moa :)
imorn blir det shoppning :) borås och hööks ^^ ska köpa boots på hööks till Hot Shot, ridbyxor (om jag hittar) äkta guld/silver örhänge. jag fått infektion i det nya hålet "/   menmen, livet är tufft ^^




i sommar ska Trazzel troligen åka till Elina, som ska rida in honom. Elina ville ha en unghäst och vips fick hon låna trazzel. då jag har varken tid eller ork att hålla på med honom, med tanke på att jag har två hästar att hålla i tävlings kondition :)

 
/sandra